Over mij

Hoi, ik ben Paul!

Geboren in Amsterdam in 1972, getrouwd en vader van prachtige kinderen. Ik woon in Dalfsen. Mijn karakter is lief, zorgzaam en gevoelig. Ik ben graag buiten en kom jaarlijks op IJsland. Ik ben een kleurrijk iemand, vol tatoeages en met een grote baard…

Vroeger als klein jongetje stond ik al in de donkere kamer met mijn vader zwart-wit rolletjes te ontwikkelen en – foto’s af te drukken. De liefde voor het vastleggen van mensen en andere beelden is daar ontstaan. Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt maar het fotograferen is er ook altijd geweest. Ik hou van mensen, van alle soorten mensen. Ik wil ze graag op een pure en artistieke manier vastleggen en hun ziel vangen. En bij iedereen gaat dat weer op een andere manier. Mijn intuïtie en gevoel vertelt mij hoe.

Ik word opstandig van perfecte plaatjes en kleur graag buiten de lijntjes waardoor er unieke, rauwe en échte foto’s ontstaan. Ik ben nog steeds een zorger en daardoor kan ik mensen op hun gemak stellen en ze op de foto zetten zoals ze zijn.

Ik kom altijd met iets verrassends… dat beloof ik!